[RESOLVED] Connection Error "initialSystem.BadImageFormatException"

Ing. Nieto
Posts: 3
Joined: Wed Jan 29, 2020 5:37 pm

[RESOLVED] Connection Error "initialSystem.BadImageFormatException"

Postby Ing. Nieto » Wed Jan 29, 2020 5:50 pm

Hello, I am specifically starting in SimConnect the LockheedMartin.Prepar3D.SimConnect.dll library, I am using Visual Studio 2019 with net.framework 4 I am doing a program, but at the time of compiling I get the following error: "initialSystem.BadImageFormatException
HResult = 0x8007000B
Message = Cannot load the file or assembly 'LockheedMartin.Prepar3D.SimConnect.Debug, Version = 4.5.0.0, Culture = neutral, PublicKeyToken = null' or one of its dependencies. An attempt was made to load a program with an incorrect format.
Origin = Plane
Battery Tracking:
in Avion.Form1..ctor () in C: \ Users \ FELIPE_FREC \ Documents \ Visual Studio Projects 2019 \ Avion \ Avion \ Form1.cs: line 28
in Avion.Program.Main () in C: \ Users \ FELIPE_FREC \ Documents \ Projects Visual Studio 2019 \ Avion \ Avion \ Program.cs: line 19 ",

if you could help me solve it it would be helpful, thanks.

Ing. Nieto
Posts: 3
Joined: Wed Jan 29, 2020 5:37 pm

Re: Connection Error "initialSystem.BadImageFormatException"

Postby Ing. Nieto » Thu Jan 30, 2020 7:59 pm

I managed to fix the error, I just went to the project folder, right click and in the option of properties in the compile part, remove the option that I would prefer 32-bit system


Return to “SimConnect Interface Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest